Blogg

 • Hallen er klar for sesongens første buldrejam

  Tusen takk til alle som deltok på dugnaden! Dere gjorde en super innsats!

  Og tusen takk til Markus Bülow-Berntzen og Oskar Paulen for suveren rutesetting!

  Alle er velkomne til jam i morgen(onsdag). Poeng-skjemaer ligger klare til å fylles ut. Bare velg deg en klasse, og begynn å sanke poeng. Man får ikke poeng for å klatre ruter som er utenfor din klasse(foruten bonus-bulder). Og vær vennlige å skriv navn tydelig. Poengskjemaer vil bli hentet tirsdag kveld.

 • Omskruing i hallen

  Hei, alle

  Vi holder på å skru om hallen i dag(05.10.2021), og har noen tekniske problemer med å fjerne bookingen for i dag. Håper på forståelse. Hallen (og jammen) åpner igjen i morgen 🙂

 • Brattkort-/sportsklatrekurs

  Hei, alle!

  Vi får stadig forespørsel om vi kan holde brattkort-/sportsklatrekurs, men det er tilbudet stiller vi dessverre ikke med. Men nå kan vi henvise til dere til Fredrik ved www.Digreklatreguide.com! Han holder kurs utover høsten, og vil holde kurs hele utesesongen til neste år også. Book på nettsiden hans, eller ta kontakt med han på mail for kurs og andre klatretjenester

 • Vi åpner igjen!

  Nå kan vi endelig meddele at vi har åpnet buldrehallen vårigjen!
  Den har fått nytt trekk over madrassene, og er også proppfull av nye ruter i alle grader. ??

  Moonboard-rommet’s madrasser var ikke til å redde, så det vil ikke bli skrudd opp ruter der før det rommet er fikset.

  Tusen takk til alle frivillige som hjalp til under vannlekkasjen, og til restaurering! For en dugnadsånd! Dere har vært supre.

  Vi vil også minne dere på å registrere dere på nettsiden før klatreøkta. Og om å følge smittevernstiltakene. ?

  God klatring!

 • Ferdig oppusset!

  Da har dugnadsgruppen, under Thomas gode ledelse, pusset godt opp i buldrehallen.

  Vegger er malt, benker trukket, skaper bygget, og mye mer. De første grønne rutene er også allerede på plass, i godt samarbeid med jentene på ungdomsbuldringen.

 • Moonboard – Train hard, climb harder!

  Moonboard er en standardisert 40-graders treningsvegg for buldring, designet av Ben Moon, for klatrere som ønsker optimalisere ytelsen på en enkel vegg. Alle Moonboard grep er rotert og satt i en spesifikk posisjon, slik at man enkelt kan følge samme problemer, uansett hvilket Moonboard man trener på.

  Antall problemer pr. 26.03.18:

 • Skrugruppe

  Fra desember og videre fremover er det satt ned en gruppe som har ansvaret for å skru ruter regelmessig. For å få et godt system, som er oversiktlig for alle, ber vi de som vil skru om å komme på spesielle skrukvelder. Disse kveldene er torsdager fra 18.00 i like uker.
  Rutene vil ha samme farge på takene hele veien, tapen markerer start- og slutttak og graden på ruta.

%d bloggere liker dette: